Відкриваємо нові імена

"Відкриваємо нові імена" нова рубрика бібліотеки-філіалу №16 м. Житомир.

Дурунда Наталія Іванівна, народилася 21 листопада 1975 року в місті Ужгороді Закарпатської області. Освіта вища, заміжня, державний службовець.

Авторка 6 повістей: «Я дарую тобі смерть», «Доле орана-переорана», «Це щастя, що ти в мене є», «Коли відчинені ворота раю», «Благословенна ненависть», «Солодкий смак сльози або Тепер я знаю, що живу» та роману «До ніг твоїх я небо простелю».

У 2012 році у видавництві «Timpani» вийшла перша збірка «Доле орана-переорана», куди увійшли три повісті. Книга відзначена обласною премією «Дебют».

У 2017 році у Київському видавництві «Наш формат» світ побачила друга збірка «Коли відчинені ворота раю…» 

В книзі "Зрада" яку отримала наша бібліотека розповідається про те, що....

"Молодій студентці Марині судилося стати найближчою людиною для сусідської п’ятирічної дівчинки Асі, чия мати померла. Батько дитини, хірург Роман Богданов, усвідомлює, що до дівчини прикипіла душею не тільки Ася, а й він сам... Несподівано у житті Богданових з’являється Гордій — син близького Романового друга Корнія Задорожного. Дві сім’ї прагнуть поєднати дітей. Ася щаслива й закохана. Проте Гордій не відповідає їй взаємністю. А все тому, що покохав дружину батькового товариша…Серце молодої жінки розривається. З одного боку — найрідніші люди, яких нізащо не зрадить, з іншого — Гордій... Марина зважується на відчайдушний крок. Чи стане їй сили не перейти межу дозволеного?.."

Роман "Зрада" Н. Дурунди отримав спеціальну відзнаку Ніки Ніколео та Львівського жіночого клубу за найкращий твір про кохання у конкурсі "Коронація слова - 2019". 

А ми радіємо, бо наша бібліотека у своєму книжковому фонді має цю чудову книгу.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Майстер-клас:"Колосок пшениці - як символ Голодомору"

Україна вишивана

Всесвітній день Книголюба.