Перевір чи ти щасливий?

Бібліотека-філіал №16 міста Житомир запрошує насолодитись цікавою книгою Мартена-Люгана А. "Щастя в моїх руках" і отримати кожному своє щастя.
Наша рубрика: "З Книгою в руках".

Безсумнівно, кожен з нас хоч раз у житті замислювався: а що ж таке щастя...? Одні кажуть, це — фізичний, моральний і соціальний стан людини, коли вона відчуває внутрішнє задоволення і радість від життя. Другі, що щастя — коли здійснюються всі мрії.  Що ж таке щастя?

Щастя залежить від багатьох факторів, вони повинні діяти одночасно. Наприклад, людина мусить бути здоровою, мають бути здоровими її рідні і близькі, щоб було добро і благополуччя в сім’ї, бути вільною і самодостатньою, матеріально забезпеченою, мати роботу, що подобається, додайте до цього умови для повноцінного відпочинку, а ще доступ до всіх рівнів освіти, культури і мистецтва. Для щастя людині потрібні любов і шана, відчуття своєї корисності і потрібності для рідних, близьких, суспільства. 
Щоб стати щасливим, треба вміти ставити мету і мріяти про добре, велике, прекрасне.

У юності Іріса мріяла шити одяг, проте її батьки зробили все можливе, щоб їхня дочка здобула пристойніший фах. Тепер її життя рухається за найгіршим сценарієм – зі щоденною рутиною буднів і свят, у якій навіть почуття коханого чоловіка в’януть просто на очах. І, здається, вже ніщо не може цього змінити. А проте одного дня Іріса зважується на відчайдушну спробу оживити свою давню мрію. Так вона потрапляє до Парижа. Та чи зможе Іріса зберегти своє справжнє кохання? Чи зможе знайти себе справжню? Чи зможе прийняти виклик і вийти переможницею?

Книга розповість багато цікавого і корисного. 
Завжди потрібно йти до поставленої мети, незважаючи на вік та інші перешкоди. 
Щастя - це вибір: ви можете бути щасливими вже сьогодні!!!

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Майстер-клас:"Колосок пшениці - як символ Голодомору"

Україна вишивана

Всесвітній день Книголюба.