Приходь!Бери!Читай!

 В осінню прохолодну погоду до моїх рук потрапила дуже цікава книга бестселер. В той момент коли життя стає нестандартним, у зв'язку з купою проблем, переживань тобі справді хочеться забити на все... але тоді тобі на допомогу прийде чудова пізнавальна книга Марка Менсона "Витончене мистецтво забивати на все.

  Нестандартний підхід до проблем", саме тоді коли потребуєш сильних, позитивних думок. А ти знаєш, що "життя - це нескінченна серія проблем..."? Ми звикли та живемо в хороших та оптимістичних очікуваннях.
Бажаєте обертати ваш біль на вашу зброю, травму на силу, а проблеми на значно кращі миті життя?
Прочитавши цю книгу ти зрозумієш як спокійно сприймати власну інакшість. Адже забивати - не означає бути байдужим. Головне не зійти з правильної стежини життя. 
Дивлячись на сьогодення я можу сказати, що ми живемо дійсно в психологічній епідемії. І для кращого життя Вам просто необхідно прочитати цю книгу. Ми надто часто в житті переймаємось ситуаціями на які по правді не потрібно звертати навіть увагу. Кожен з нас несе важкий тягар життя. Саме автор в цій книзі нам допоможе та підкаже як вирізняти та обирати реально важливі речі й правильно визначити пріоритети життя, іти легкою ходою, справлятись вчасно з великими страхами. Тобі цікаво як знайти правильну дорогу до успіху? Тоді книга чекатиме на тебе в бібліотеці-філіалі №16 .


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Майстер-клас:"Колосок пшениці - як символ Голодомору"

Україна вишивана

Всесвітній день Книголюба.