Дружба з книгою це - свято!

Дружба з книгою це - круто!
Дружба з книгою це - клас!
Отож, Любі друзі,
Завітайте ВИ до нас. 

Бібліотека-філіал 16 міста Житомир завжди рада всім відвідувачам та повідомляє, що сьогодні у всьому світі святкують День Дружби.

Дружба – чи не найважливіший у світі зв’язок двох людей. Вона допомагає нам впоратися з проблемами, робить нас кращими, сильнішими, витривалішими. Які вони – справжні друзі? Чи завжди можна зберегти дружбу, пронісши її крізь численні перешкоди? Пропонуємо вам декілька книг, які допоможуть відповісти на ці та інші запитання.
 

Джоан Ролінґ Серія про Гаррі Поттера. 
Цим книжкам не звикати відкривати добірки і топ-списки. Окрім магії, пригод і боротьби добра зі злом, «Гаррі Поттер» залишається історією про справжню дружбу. Про те, що справжні друзі з тобою, коли ти – відомий улюбленець натовпу і коли ти – вигнанець, якому ніхто не довіряє. Про те, що справжня дружба це вміння слухати, довіряти і шукати компроміси. І нарешті, друзі – це ті, які готові ризикнути життям, кинути все, що мають, щоб допомогти зробити велику справу.
 
 «Три товариші» Еріх Марія Ремарк 
Книга про любов та дружбу. Здавалось, така жахлива подія, як перша світова війна, подарувала головним героям справжню дружбу.
 
Роберт, Отто та Ґотфрід продовжують бути вірними один одному, попри втрачену молодість і муки примар минулого.
 
Щира історія про прийняття людей будь-якими і готовність пожертвувати всім заради того, щоб друзі були щасливі.


«Серця трьоx» Джек Лондон 
Ще одна історія дружби на тлі неймовірниx пригод. Авантюри двоx далекиx родичей Генрі і Френсіса Моргана, мандри по невідомих земель, стрімкі погоні, чудові порятунки, пошуки скарбів і, авжеж, справжня чоловіча дружба, яку не може зіпсувати навіть любовний трикутник.
 
Ідеальна книжка для того, щоб затягнути підлітків у чарівний світ пригодницької літератури.

А в нашій бібліотеці є ще багато інших цікавих та пізнавальних книг.
Вітаємо Всіх своїх друзів та до нових зустрічей.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Майстер-клас:"Колосок пшениці - як символ Голодомору"

Україна вишивана

Всесвітній день Книголюба.