Як створити святково - новорічний настрій?


Завітай до бібліотеки-філіалу №16 та поринь у святково-новорічну атмосферу, приєднайсь до наших акцій та стань нашим постійним користувачем.
Бібліотекарі разом з найактивнішими користувачами створили власними руками сніжинки різних візерунків та різноманітні витинанки, різнокольорові передбачення на 2019 рік.


Бібліотека радо зустрічає своїх користувачів святково-новорічним настроєм: прикрашена ялинка, фотозона, книжковий камін, Книжковий сніговик, який допоможе дізнатись, що чекає на тебе в новому році та чарівний капелюх, якій здійснить всі задумані бажання та мрії.
 




 Нагадуємо, що у нашій бібліотеці регулярно відбуваються цікаві та креативні заходи. Так на передодні Новорічних свят відбулися декілька майстер-класів Новорічної майстерні.













«Я вже сама можу створити новорічний настрій у себе вдома, хочу здивувати своїх рідних» - сказала восьмирічна Оксанка, найактивніша читачка бібліотеки.




Бібліотечні працівники в очікуванні свят самі стають трішки чарівниками, які радо дарують своїм читачам святковий настрій, креативні побажання і, звичайно ж, улюблену книгу, з якою так приємно проводити святкові новорічні дні.


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Майстер-клас:"Колосок пшениці - як символ Голодомору"

Україна вишивана

Всесвітній день Книголюба.