Зустріч-діалог: "Не будь байдужим"


Зустрічі та звичайні душевні розмови з однодумцями, товаришами й ровесниками – така необхідна потреба для кожної людини будь-якого віку,  адже в оточенні знайомих, в живій атмосфері,  серед невимушеності, людина виривається з перманентної череди повсякдення і підноситься, розквітає душею.
Одного осіннього дня відбулася зустріч-діалог: "Не будь байдужим" бібліотекарів, громадських активістів, психолога, гостей, людей з обмеженими можливостями.

Бібліотека-філіал №16 налагодила свою співпрацю з Житомирською територіальною первинною організацією УТОС.          (Укр. Товариство Сліпих) 



Завідуюча бібліотекою-філіалом №16 Карпова Н. М. ознайомила всіх присутніх з переліком аудіокниг,  які є у фонді бібліотеки. Адже кожен бажаючий в нашій бібліотеці може взяти і прослухати аудіокнигу.




 На початку зустрічі виступила практикуючий психолог, громадський активіст Бондар Діана Володимирівна  з лекцією та розповіддю про стан громадських організацій інвалідів, інклюзивне навчання в школах.




Також, до уваги присутніх, на зустрічі було представлено пізнавальну тематичну розкладку періодичних видань, де бібліотекар абонементу Лазарчук К.І. розповіла та зачитала цікаві та корисні статті.


Дякуємо голові правління  Житомирської територіальної первинної організації УТОС – Матвієнку Юрію Анатолієвичу за співпрацю та подарунок до фонду бібліотеки - це  брошури з правознавства написані шрифтом Брайля.


Під піднесеними враженнями гості з цікавістю й уважністю розмовляли, жартували, згадували минулі дні й обмінювалися різними міркуваннями про вічні теми життя. Говорили про добре й світле у житті, про щастя й любов, бажали стареньким теплих сонячних золотих днів.  


















  



Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Майстер-клас:"Колосок пшениці - як символ Голодомору"

Україна вишивана

Всесвітній день Книголюба.