Приходь!Бери! Читай!

 Дарина Гнатко  — сучасна українська письменниця, дипломант літературного конкурсу «Коронація слова» та автор книги 

"Притулок семи вітрів".

Дуже цікава книга!  

Одна з найулюбленіших українських сучасних письменниць! Користувачі бібліотеки на Чехова з нетерпінням чекають завжди на нову книгу! 

В книзі розповідається про те, як пан Ян Давидов мав слабкість до власних кріпачок.Не втаїлося це від дружини його — пані Маришки. Невдовзі кріпачку, що була таємною пристрастю пана, знайшли загризеною панськими псами. Казали, то справа рук пані Маришки. Утім, сама жінка незабаром померла за дивних обставин. Минув час, та нащадкам Давидових немов поробили. Спадкоємця Григорія Яновича не оминула батьківська пристрасть до кріпацького дівоцтва. Палазя стала його забороненим коханням. Проте Григорій одружився з донькою заможного генерала, і безмежно закохана дружина невдовзі дізналася про згубну пристрасть чоловіка... Невже історія повториться знов? І пекельна жага згубить чуже життя? Чи древній маєток «Притулок семи вітрів», що чув стільки плачів та бачив стільки крові, нарешті діждеться, що його господарі стануть щасливими?

Буде цікаво, книга написана настільки просто, що ви прочитаєте її із захопленням і на одному подиху. Великий талант завжди ховається в простоті.


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Майстер-клас:"Колосок пшениці - як символ Голодомору"

Україна вишивана

Всесвітній день Книголюба.