День у бібліотеці

30 вересня відзначають Всеукраїнський день бібліотек. 

Всеукраїнський день бібліотек – це нагода відзначити роль бібліотеки у житті кожного українця і зокрема зростаючого покоління.

В цей день наша бібліотека приєдналась до різноманітних акцій та флешмобів:  «Заклади свій ГЕН ЧИТАННЯ!», «День у бібліотеці», "Книга знає що тебе чекає" та ін..

Всі наші відвідувачі бібліотеки отримали  можливість зробити селфі та привітати бібліотеку написавши побажання бібліотеці та ознайомитись з книжковими новинками та звичайно ж отримати бібліотечний смаколик і подарунок.

  Це також можливість привернути увагу суспільства до ролі і високої місії бібліотекаря – навчати орієнтуватися у потоці інформації, сприяти оволодінню навичками пошуку та використання ресурсів на різних носіях і допомогти усвідомити значення бібліотеки суспільства знань, допомогти зрозуміти, що бібліотеки єднають світ, а бібліотекарі є хранителями, збирачами духовних скарбів, помічниками і порадниками на шляху до знань і мудрості.

         
           

           

З нагоди свята Українська бібліотечна асоціація та Український інститут книги анонсували старт всеукраїнської акції «Бібліотеки повні людей» і наша бібліоттека із задоволенням приєдналась.
 

          

                   

                  

                   

А "Книга знає що Вас чекає"!

         

                  

Дякуєм Всім за привітання та гарний настрій.


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Майстер-клас:"Колосок пшениці - як символ Голодомору"

Україна вишивана

Всесвітній день Книголюба.